Glutenvrij

Buehne_Cooking_587x450[1]Onze winkel aan de Koninginnelaan 97 heeft een zeer breed assortiment glutenvrije producten. Het glutenvrije assortiment bestaat uit brood, pasta, muesli, cornflakes, repen, koek, biscuit, gebak, chips en zoutjes, maar ook melen, bakmixen en glutenvrij bier. Deze glutenvrije producten zijn geproduceerd op basis van bijvoorbeeld mais, rijst, teff en boekweit. Stuk voor stuk gegarandeerd zonder gluten. In de winkel is er speciaal een gedeelte ingericht voor het glutenvrije assortiment, zodat het voor u, als klant overzichtelijk is en u rustig rond kunt kijken.

 

De merken die wij voeren: Dr.Schar, Le Poole, Glutafin, Damhert, Finax, Lieke, Orgran, Bakery on main, Consenza/Pure & Free, Provena, Schnitzer, Bruggeman, Le Veneziane, SamMills, CVV, 3 Pauly, Lima, Le pain des fleurs, I’am glutenfree, Eat Natural, Nakd….

Vriezer: Genius, Fria, Consenza, Lieke….

 

Naast ons vaste assortiment, hebben we met de feestdagen iets extra’s zoals met Sinterklaas pepernoten, gevuld speculaas en schuimpjes en met Kerst appelflappen en kerstbrood. Ook bieden wij regelmatig interessante aanbiedingen aan en zijn we nog steeds groeiende in ons glutenvrije assortiment. Zoekt u een product en wij hebben deze niet? dan kunnen we deze altijd proberen te bestellen…

Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel aan de Koninginnelaan 97.

 

Excellent Shop

Glutenvrij1[1]Per 1 december 2012 zijn we met onze winkel aan de Koninginnelaan aangesloten bij het Schar Excellent Shop concept, een initiatief van Schar, marktleider in glutenvrije producten en groothandel Natudis. Excellent Shop winkels beschikken over een zeer breed assortiment glutenvrije producten voor mensen met coeliakie. Daarnaast bieden Shar Excellent Shop winkeliers ook deskundige voedingsadviezen en interessante aanbiedingen.