DSCN0976

K-laan

Wie zijn wij

Drogisterij Brenda is sinds 1984 gevestigd in Apeldoorn. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vertrouwd begrip in Apeldoorn en omgeving.

U vindt een uitgebreid assortiment aan gezondheidsproducten en natuurlijke voeding. Dit betekent dat u voor elke wens of probleem een of meerdere  artikelen kunt  vinden. Ons assortiment telt ruim vijftienduizend artikelen.  En hebben we het niet in huis dan bestellen we het graag voor u. Doordat wij elke dag geleverd krijgen zijn de artikelen gauw voorradig.

Drogisterij Brenda is een adviesdrogist. Met een heel team van enthousiaste en gediplomeerde medewerk(st)ers helpen wij u graag. Onze winkel wordt getypeerd door een gemoedelijke sfeer en vooral door de persoonlijke aandacht voor onze klanten. Maar wat nog belangrijker is: door professionele vakkennis.

 

 

 
 
 
 

   

Drogisterij Brenda is de onafhankelijke specialist op het gebied van:

– VoedingssupplementenOnder welkom bij

– Homeopathie

– Fytotherapie

– Kruiden

– Reformvoeding (o.a. glutenvrije- en suikervrije producten, zuidvruchten, sappen en theesoorten)

– Gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging en (natuurlijke) cosmetica.

 

Uiteraard voeren wij ook alle andere artikelen die u in een drogisterij verwacht, zoals zelfzorggeneesmiddelen, (ecologische) schoonmaakmiddelen, cadeauartikelen, bijoux (sjaals, sieraden en tassen) en diverse soorten drop.